meditatii limba engleza sibiu

14 September 2018
Categorie:
Noutăți
Comentarii:  0

Cand esti profesor de limba engleza, automat lumea se gandeste sa te ia ca meditator. Viata mea se desfasoara in jurul acestei profesii pe care am decis sa o desfasor in privat.

Sunt profesor de limba engleza cu gradul definitiv in invatamant dar in present activez doar in particular predand meditatii si cursuri de limba engleza. Pentru ca lumea cere educatie suplimentara, pentru ca se simte nevoia suplimentarii cunostintelor si dorinta de perfectionare a fiecaruia, am decis sa desfasor intreaga mea activitate in particular. Asa pot, cred, ajuta mai bine deoarece imi place foarte mult sa perfectionez si pe altii, ca de altfel si pe mine intr-un mod liber, nefiind constransa de o programa scolara impusa sau de imprejurarile unei educatii organizate in grupuri mari. In plus, ma intalnesc cu o gramada de oameni, fie adulti, fie studenti, fie elevi de liceu sau scolari in clasele primare, toti venind cu o dorinta sa se apuce de treaba si sa isi dea masura in invatarea limbii engleze. Limba engleza este o materie foarte importanta in societatea actuala pentru toate categoriile de varsta: pentru incepatori, intermediari, avansati, pentru scolari si adulti, pentru companii si persoane fizice, limba engleza se invata pentru interviuri angajare, bacalaureat, admitere universitate, examene Cambridge, pentru domeniul profesional.

Ca persoana fizica autorizata lucrez in mediul privat de 7 ani, vechime pe care am completat-o cu anii mei de profesoara in invatamantul de stat anterior acestei perioade. Astfel, in cazul meu, este vorba de o vechime de aproximativ 22 ani in care am acumulat experienta de lucru cu incepatorii dar si cu toti ceilalti care au depasit acest nivel. Pentru limba engleza este nevoie de rabdare, atitudine pozitiva si profesionalism in predare dar si de materiale eficiente. Materialele sunt atractive si asigura invatarea limbii. In toate cazurile ma angajez sa asigur continuitatea pentru trecerea de la un nivel la altul si dobandirea de rezultate si performanta in invatare. Toate acestea sunt oferite intr-un mediu de lucru atragator unde ma straduiesc zi de zi sa asigur toate conditiile necesare pentru persoanele care vor sa studieze limba engleza cu mine.

Pe parcursul anilor am constatat ca lumea prefera acest tip de predare, profesor -elev sau in grupuri de maxim 5 persoane. Ofer cursuri de limba engleza pentru tehnică –inginerie, turism, medici şi asistente, întâlniri de afaceri, pentru domeniul juridic, pentru finanţe/bănci, resurse umane şi corespondenţă comercială, fax şi telefonie, copii preşcolari, scolari cl. I-IV, V-VIII, IX-X, bacalaureat = cl. XI –XII, academic writing (pentru studenţi), vocabularul limbii engleze, gramatica limbii engleze, începători/intermediari/avansaţi (curs general de citire, conversaţie, ascultare şi scriere), exersarea traducerilor – retroversiuni en/ro; ro/en, pentru poliţie, jandarmerie şi armata (domeniul militar), bucătărie, certificate Cambridge generale şi profesionale.

Ceea ce ma avantajeaza este ca pot preda limba engleza si pentru companii, avand posibilitatea de emitere factura si chitanta si posibilitatea de a ma deplasa la sediul companiei pentru a sustine un curs de limba engleza.

Scoala Elite English House, Şcoală de limba engleză şi română şi centru de traduceri, transcrieri, interpretare şi tehnoredactare,  pe care am creat-o pentru idealul unei educatii mai bune in Romania este deschisa permanent cursantilor pentru studiul limbii engleze dupa cerinta fiecaruia. Am început în anul 2011 dar experienţa mea lingvistică depaseste 20 de ani. Pregătire la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu cu diplomă de licenţă în limbile şi literatura engleză şi română şi studii post–universitare – master în literatura engleză. Am parcurs drumul vieţii îndrumând ca şi cadru didactic, translator, interpret, traducător în diverse şcoli şi instituţii ale oraşului Sibiu. De asemenea sunt pregatita în formarea formatorilor şi resurse umane. Şcoala de limba engleză şi română se axează pe performanţă. Vă ofer o pregătire de calitate cu metode moderne şi eficiente pentru toate categoriile de vârstă. Sunt specialista în formarea adulţilor precum şi în pregătirea preşcolarilor şi a şcolarilor. La şcoala Elite English, se lucrează intensiv pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare orală şi în scris, se invaţă foarte strict gramatica şi vocabularul prin activităţi integrate de citire, conversaţie, comunicare, ascultare şi scriere. Vă ofer posibilitatea  să învaţaţi uşor, din mers, fără a vă plictisi! Experienţa de peste 20 de ani a formatorului în lucrul cu limba engleză şi română şi cu diferite profiluri umane aflate în procesul receptării limbii işi vor spune cuvântul!

Vă asigur de toată seriozitatea în obţinerea unui progres din partea fiecărui cursant!

De asemenea vă ofer promptitudine, performanţă, profesionalism în prestarea serviciilor de traducere, transcriere, interpretare şi tehnoredactare în limbile engleză şi română!

Consider ca a invata limba engleza este foarte sanatos, aceasta ajuta la dezvoltarea unei personalitati armonioase si nu in ultimul rand, ajuta la imbunatatirea unui program de disciplinare sufleteasca prin studiu, tocmai pentru a deveni mai buni profesionisti in aceasta viata, pentru a ne bucura mai bine de tot ce inseamna mapamondul si a crea legaturi sanatoase si trainice cu oameni din alte culturi si civilizatii decat cea romaneasca.

Va incurajez, deci, sa veniti sa experimentati la propriu studiul cu profesoara Corina Craciun, profesor de limba engleza in Sibiu la Scoala Elite English House, in regim de meditatii sau cursuri de limba engleza dupa o metoda bazata pe experienta de 22 de ani in lucrul cu aceasta limba, intr-un mediu placut, cu materiale eficiente care va pot da speranta depasirii unor complexe in comunicarea in limba engleza.

corinacraciun@yahoo.co.uk; pret per sedinta 2 ore (cu plata la sedinta): 100 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kenneth Dixon Womens Jersey