Online English Teaching/ Online - cursuri limba engleza

Invata engleza online, metode de predare eficiente si atractive,. Se asigura rezultate in baza unei experiente bogate!

Cambridge Assessment ne sustine!

Online English teaching – Dezvoltare profesională sub egida Cambridge!!! Cambridge Assessment ne susține!

Online English teaching la scoala de limba engleza Elite English House! Va propunem acum si cursuri de predare a limbii engleze online (online teaching classes). Profesorul Corina Craciun este disponibil pentru predarea online la cererea cursantului . Va propun sa accesati o platforma de invatare foarte eficienta care va da ocazia sa beneficiati de interactiune eficienta cu profesorul si cu alti cursanti. Zoom este partenerul nostru de incredere! Cursul de limba engleza online este orientat inspre folosirea de metode specifice predarii limbii engleze catre un cursant sau un grup de cursanti. Cursantul va beneficia de materiale si oportunitati de invatare eficiente si atractive care dau rezultate. Sedintele online au o durata de 2 ore iar plata se poate face prin paypal sau transfer bancar pentru o sedinta sau un nr. de sedinte stabilit cu profesorul in avans. solicitarile pentru un curs online se pot face la adresele de email: corinacraciun38@gmail.com; corinacraciun@yahoo.co.uk sau la nr. de tel: +40773 398 640.

Cursul se poate desfasura pentru toate grupele de varsta si pentru toate nivelurile fie sub forma de predare profesor -cursant sau predare profesor – grup intr-un mediu modern, interactiv – mediul online care va pune la dispozitie prin platforma Zoom mijloace eficiente de accesare a materialelor si de interactiune cu profesorul si cu ceilalti cursanti. Pentru firmele care doresc sa beneficieze de un curs online in grup sau pentru un singur cursant, exista posibilitate de eliberare factura si chitanta pentru serviciile oferite!!!

invatarea online este una dintre cele mai moderne mijloace de invatare puse la dispozitie de internet in aceste vremuri si platforma pe care am recomandat-o, folosita si de profesori renumiti de la Cambridge University, se poate accesa gratuit.

Asadar, contatactati-ne pentru a va putea fi de folos cat se poate de eficient si de comfortabil, oferindu-va posibilitatea sa studiati din confortul casei Dvs prin interactiunea cu un profesor cu experienta, orientat inspre obtinerea de rezultate din partea cursantilor.

 

Kenneth Dixon Womens Jersey